Nedan ser du våra lediga tjänster.
Skulle vi för närvarande inte ha några vakanser så är du alltid varmt välkommen med en spontanansökan till info@carltne.se
Vid insändning av CV så samtycker du till att Carltne Bil använder dina uppgifter vid behov av rekryteringar.

Servicetekniker - Karlshamn

Vi är ett expansivt företag där fler och fler är intresserade av och köper våra produkter vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation med två tekniker. Vi står även inför en större ombyggnad av våra lokaler i Karlshamn där vi bygger framtidens bilanläggning. 

Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss? 
Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med ”Endast personal” på dörren. Vi hälsar på alla kunder, och på varandra.

Vi vet att vi oftast träffar våra kunder i verkstäderna, så där lägger vi extra mycket krut på att ta hand om dem. Vi är övertygade om att gör vi det bra, så kommer kunden att köpa sin nästa bil av oss. Du kanske anar att det inte är någon vanlig tekniker vi är ute efter. Att du delar vår syn på service är en förutsättning för att trivas på jobbet.

Vi söker två tekniker till vår Fordverkstad i Karlshamn 
Brinner du för mekanikerarbetet och har en hög känsla för service? Då kan du vara rätt för oss! I tjänsten som tekniker kommer du att utföra service och reparationsarbeten av Ford person- och transportbilar.

Vem är du? 
Vi söker dig som vill arbeta med mekanikeryrket och vill ta vårt servicetänk vidare till nya höjder tillsammans med vårt team i Ford-verkstaden. Du ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt och till sättet är du positiv och uthållig. Då det ofta är saker som behöver kluras ut, ser vi att du är en självgående person med en problemlösares attityd.
Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Carltne Bil. Att slarv inte står högt i kurs hos oss kan vara bra att veta.

Vad kan du?
 
Du har minst gymnasiekompetens med fordonsinriktning och gärna några
års erfarenhet från arbete som bilmekaniker. Körkort B är ett krav. Då rollen innebär kundkontakt är flytande svenska är ett krav, både i tal och skrift.
Har du tidigare arbetat med Ford är detta självklart ett plus.

Rekrytering sker löpande och fackförbund är IF Metall.
Arbetet är heltid.

Har du några frågor ring gärna Jesper Carlsson
Ansökningarna skickas till jesper.carlsson@carltne.se 
Direkt tel 0454-56 67 01 
Mobil tel 070 595 5595