Viktig information om coronaviruset

Ford Service

Genom att lämna bilen till oss kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen.

 • Ford Service
 • Vi har byggt din bil och nu vill vi ha ditt förtroende

  Låt oss vara ärliga: ingen annan kan Ford som vi. Det vore konstigt annars. Alla arbeten utförs på auktoriserade Fordverkstäder av specialutbildade Fordtekniker och självfallet enligt Fords instruktioner. Givetvis används alltid Ford Originaldelar, noggrant utprovade av Ford för Ford.

  Boka service


Vårt mål är att hjälpa dig att hålla din Ford i toppform så att den behåller sitt andrahandsvärde – utan att kompromissa med komfort eller säkerhet.

Ford Economy Reservdelar och tillbehör

Ford Assistans

När du köper en ny bil hos Ford får du med ett års vägassistans, Ford Assistans helt kostnadsfritt. Ford Assistans förlängs därefter varje gång du servar din bil hos någon av våra auktoriserade verkstäder. Tjänsten hjälper dig om du skulle få problem med bilen, punktering på däcket eller något annat som gör att du inte kan fortsätta din resa. Ford Assistans följer din bils serviceintervall, så länge du servar enligt Fords riktlinjer och hos en auktoriserad Fordverkstad är du berättigad tjänsten. Ford Assistans gäller alla Fordbilar oavsett bilens ålder eller mätarställning.

 • Ford Assistans
 • Vi hjälper dig på vägen

  Oavsett om du bokar en Ford originalservice eller om du har en äldre bil och väljer en Ford Motorcraft-service ingår alltid Ford Assistans, oavsett bilens ålder eller körsträcka. På så sätt är du alltid tryggt på väg dygnet runt och i nästan hela Europa.

  Ford Assistans

Reservdelar och tillbehör


 • Ford Reparationer
 • Din Ford kan bli lika unik som du

  Du har alla möjligheter att göra din Ford precis lika unik som du med vårt breda utbud av tillbehör. Från våra praktiska lasttillbehör och säkerhetspaket till  våra snygga exteriöra och interiöra stylingpaket. Det finns något för alla smaker och behov.
    Reservdelar och tillbehör

Förarhandböcker och snabbguider

Ford ger dig tillgång till snabbguider och instruktionsböcker online till de flesta nyare Fordmodeller. På så sätt kan du enkelt ta del av information om underhållsintervall, varningslampor och annan värdeful fakta om din Ford. Söksidan där du enkelt slår på årsmodell eller chassinummer för att hitta rätt Förarhandböcker and snabbguider.

Bilåtervinning

Vi som säljer bilar har ett producentansvar att ta hand om uttjänta bilar på ett miljöriktigt sätt. Ford samarbetar med Bilretur och Bil Sweden. Läs mer om bilåtervinning.

Kontakta ossBoka service

Aktuella nyheter


Villkor Datasäkerhet Karriär